17.3.14

Από τον συγκυβερνήτη του Μαλαισιανού Boeing η τελευταία «καληνύχτα»

Το προφίλ ενός μηχανικού πτήσεων ο οποίος βρισκόταν στο Boeing που εξαφανίστηκε πριν από δέκα μέρες, εκτελώντας το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ Πεκίνο και έκτοτε τα ίχνη του δεν έχουν εντοπιστεί, μελετούν οι Αρχές της Μαλαισίας. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία τα λόγια που ακούστηκαν στην τελευταία επικοινωνία του αεροσκάφους με τον πύργο ελέγχου προέρχονταν από τον συγκυβερνήτη και όχι από τον πιλότο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν όσοι από τους επιβάτες είχαν γνώσεις γύρω από τα αεροπλάνα, καθώς αφενός θεωρείται σίγουρο ότι ανθρώπινο χέρι έκλεισε τα συστήματα εντοπισμού του μοιραίου αεροσκάφους και αφετέρου το σενάριο της αεροπειρατείας κερδίζει ολοένα έδαφος.

Ο συγκεκριμένος μηχανικός ήταν 29 ετών, ονομάζεται Μοχντ Καιρούλ Αμρί Σελαμάτ, καταγόταν από τη Μαλαισία και όπως σημειώνει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εργαζόταν σε μια εταιρεία ιδιωτικών αεροσκαφών. Ωστόσο, η εταιρεία από την πλευρά της, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει εάν ο 29χρονος δουλεύει ακόμη σε αυτήν.

Συνέχεια >>>>>>>>>>>>>>>>>

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.